miercuri, 24 august 2011

Ciorba de vacuta



 
Buna,

Sper ca va este dor de o ciorbita ca la mama acasa.
Si pentru ca tocmai am fost in weekend la mama mea iubita, am facut o ciorba de vacuta asa cum o face ea si a iesit buna, buna, buna.
Reteta o regasiti mai jos.

Ingrediente :
800 g vitel/ manzat
2 cartofi
3 rosii
2 cepe galbene
2 morcovi
1 ardei rosu
1 ardei galben
1 cana fasole verde
1 cana mazare
1 cana suc de rosii
bors
patrunjel
leustean
sare
2 oua

Preparare :
Carnea de manzat se pune la fiert cu putina sare. Se spumeaza foarte bine si se fierbe carnea pana ce este aproape gata. Legumele se taie toate cubulete si se pun in urmatoarea ordine : ceapa, morcovi, cartofii, ardeiul rosu si galben, fasolea si mazare, rosiile. Se pune sucul de rosii. Se lasa la fiert pana se fierb si legumele si se adauga bors dupa gust. Se lasa sa fiarba si borsul. Apoi se bat ouale cu putina sare si se adauga peste ciorbita. La final se presara patrunjel si leustean verde.
Iata cum arata la final.





Pofta buna si spor la gatit!
V-am pupat,
Lauris

Un comentariu: